Založ si blog

Digi Sport, Minařík a jeho kolegovia

Pred novou futbalovou sezónou zostala veľká časť československých fanúšikov Premier League v šoku. Televízia Nova Sport totiž stratila práva na anglickú najvyššiu súťaž a získal ich novovzniknutý kanál Digi Sport. Pre mnohých to znamenalo nemožnosť sledovať pravidelne zápasy Manchestru United, Arsenalu či Chelsea, navyše množstvo slovenských domácnosti prišla kvôli vzniku Digi Sportu o zápasy slovenskej reprezentácie.

Jedine zákazníci Digi TV môžu byť pokojní. Jednu z najlepších svetových líg, reprezentáciu a ďalší futbalový program uvidia vo svojich pravidelných dávkach. A ich srdcia museli ešte viac zaplesať po tom, čo si Digi Sport naladili a z mikrofónu sa im ozval hlas hviezdy športového komentátorského neba Róberta Minaříka. Áno, presne toho Minaříka, ktorý ešte donedávna žiaril na obrazovkách STV. Je to ten istý Minařík, ktorý premenoval loptu Jabulani na Jubilani a pokojne toto slovo zopakoval v jednom zápase aj 10-krát, či považoval gól Carlosa Tevéza z 2-metrového ofsajdu za regulárny, pretože podľa jeho slov Argentínčan nejavil záujem o hru. Že loptu poslal do siete mexického brankára Péreza, to bol iba malinký a nepodstatný detail.

Ak sa niekto náhodou obával straty Robovej formy po náročnom šampionáte, môže byť pokojný. Všetko je tak, ako má byť a nová hviezda Digi Sportu naďalej ukazuje všetky svoje prednosti. V jedinom komentovanom stretnutí sa bez najmenších problémov zvládne 50x ospravedlniť divákom za pomýlenie si hráčov na ihrisku. Ľudí pri televíznych obrazovkách nenecháva chladných, pretože v jeho podaní je „obrovská gólová šanca“ aj štandardná situácia z polovice ihriska. Možno to onedlho bude i odkop od brány.

Fakt, že Minařík zo svojej vrcholnej formy z majstrovstiev sveta naozaj nič nestratil, ukázal bývalý zamestnanec verejnoprávnej televízie v nedeľňajšom zápase Talianskeho superpohára Inter – AS Roma. Obrana Rimanov totiž vyrobila v priebehu pár sekúnd navlas rovnakú chybu a Samuel Eto´o vďaka tomu strelil dva úplne totožné góly. Žeby spomalený záber? Kdeže, Robo to všetko vidí inak.

Ale futbaloví fanúšikovia sa o nezabudnuteľné zážitky z futbalu nemusia báť ani v prípade Minaříkovej absencie za mikrofónom Digi Sportu. Sú tu totiž ďalší kandidáti, ktorí sa však majú od Roba ešte čo učiť. Ale príjemné melancholické hlasy niektorých z nich vás ponoria do ríše snov a vy si vďaka tomu môžete futbal vychutnať z iného uhlu pohľadu. Poprípade vám prezradia informácie, o ktorých nevedia ani priamo zainteresovaní.

Nuž, víkendová ponuka Digi Sportu je pre priaznivcov najpopulárnejšej hry na svete naozaj viac ako príťažlivá, ale až v spoločnosti väčšiny komentátorov je to ten pravý zážitok. Priam balzam na ubolenú dušu, pretože tá mrcha si akosi zvykla na Jaromíra Bosáka. No kam sa ten hrabe na Roba a spol?

V Ružinove trenčiansky strach o zdravie i život

06.03.2011

Zápasy medzi Slovanom Bratislava a Duklou Trenčín vždy patrili medzi ťaháky hokejovej extraligy a vždy boli nabité emóciami. A práve tie akosi nedokážu priaznivci „belasých“ zvládať. Ak sa k tomu pridá nedostatočná ochrana hosťujúcich fanúšikov, je z toho problém, aký nastal po sobotňajšom víťazstve Trenčína v Ružinove.

Snáď nám fanúšikovia prvú tretinu odpustia

27.09.2010

Dušan Gregor po zápase so Žilinou (4:3) pochválil svojich zverencov za to, že sa ani za nepriaznivého stavu nevzdali. Zároveň sa fanúšikom ospravedlnil za nevydarené predstavenie v prvej tretine.

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

dante

sportal.sk - športové správy bez bulváru

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 8984x
Priemerná čítanosť článkov: 2995x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy